13 maj

05.28 Fikar. Idag är de hemmadag. Massa att göra. Nästan tropisk värme igår då de stolla till sej med över 20 grader i blötan. Men så skönt och va de växer. Planerar avmasknig o släppa på grönt i lösdrift. Stängselkontroll.

Red 4 igår och de gick rätt bra m alla. Träning för Iogurte idag..Johan kommer förbi. Hingsten gillar jag…inte att han är varken lätt eller urbra utan hans sinne. SKa bli spännande o se vad han blir.

Fado snart redo för försäljning. Snäll och jag tror han kan bli bra. MEN kan inte ha alla dessa hästar helt enkelt.

Har även sett min 2 åring e CondeNord springa riktigt fint ute på lösdriften. …

Var på möte i stan och passade på att åka till Ikea o se om de fanns nån lösning till förvaring av kläder till Birk. Köpta några grejer och ska fixa med de idag. Finns ingen plats på golvet att ställa nåt så man får göra som i Japan…bygga på höjden.

I helgen blir de Uddevalla i dagar 2. Härligt