28 april

05.53 Fikar. Mötte en rätt stor älg i morse när jag o Pelle va ut o kissa,så fin.

Kom hem 21.30 igår efter trevliga träningar i Örebro.Hade lite ärenden på vägen dit i div affärer så jag va tidig. Tog ett power-nap i bilen på 12 min. Så skönt. Somna ,drömde och blev pigg. Ska börja med detta tror jag. Jag tror verkligen inte de ska gå att somna men om jag skiter i de o bara gör så somnar jag faktiskt. Hjärnans makt och inte.

Idag blev Uddevalla inställt ,nån hade drattat av sin häst bl.a och de blev för få. Synd men så är de.Då hinner jag kolla en propp till midsommar ist.

Red 3 hästar igår och de lär bli fler idag. I morron hade jag tänkt att åka på öppen bana typ Kil men fick tid för Actor mitt på dagen så de blev inställt.

Funderar på hur jag ska fjäska för Lars om att göra en slinga runt ”ägorna” som man kan galoppera på. Typ i ytterkant som en bred stig. Ha nån stock eller nåt….Vill verkligen kunna rida på nåt annat än grusväg med mkt kurvor. Alternativt skritta i 100 år för att komma nånvart. Visst kan de va bra men göra de med 3-4 hästar?