27 feb

05.50 Fikar o snart slut på denna skitmånad. . Igår hade jag årets första lektion utomhus. Underbart väder..härligt underlag.

Red några tidigt sedan va de handling och Martin. Red hingsten..var nog hans bästa pass. Verkligen bygga upp träningen men som jag sa ; svårt mentalt då de är så himla på. Han sa han hade nån liknande,red korta steg skolor ett halvår innan de släppte. Man får prova.

Käkade hemgjorda burgare ,drack nån öl och såg Bäst i test.Så otroligt rörigt denna helg. Får hjälp men är rörigt inne i huvet liksom mitt i den andra röran.Så ledsen för Actor och till viss del Neymar(som jag inte tror de är nåt fel på ) utan mest krångligt.

Alltså detta med förväntningar och planerande som går åt pipsvängen är inte kul…för nån. Men det är väl livet förstås o man får va gla för de andra? Visst.