19 feb

06.06 Fikar. Sovit m apparat inatt. Syre/andning osv……Vaknar svett(inte övergång)m högt blodtryck osv….tror dock att just de är psykiskt. Men nu har jag gjort de.

Igår va då andra dagen i sträck jag var till sjukhuset. Första dagen fick jag stå o berätta att jag inte va snorig,förkyld o bl.a bl.a Missförstå mej inte att jag skiter i Covid men efter ett år…..

Igår samma sak… Kan jag se kallelsen….har du varit snorig…hostat…. nej sa jag o fortsatte gå. Hon följde efter….feber? ont i bröst? Men NEJ då skulle jag inte gå hit….. fortsatte HAR DU VARIT UTOMLANDS DE SISTA 2 VECKORNA skriker hon de sista. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ skriker jag. Alltså…

Åkte sedan till Bergvik för o få hjälp med mobilen som stänger av sej o håller på. Grabbarna framför skomakaren tyckte jag skulle gå dit jag köpte den så de gjorde jag. Berättar de är krånglig med lagring och att den stänger av sej 5-6 ggr om dagen. Han börjar bortförklara att de är när jag laddat ner en app eller så.bl a bl.a Jag laddar inte ner appar säger jag.

Ja vi gör inget…då får du tömma den ,skicka till Samsung och de tar 3-4 veckor. Men orka de Jag skiter i de ..så gick jag. GAHHH

Årsmöte på kvällen. Gick fint.

Idag hemmavid o rida. Går in på em. Gött.