5 nov

05.32 Fikar. Lagt i en tvätt,tänt i spis.

Kom hem 22 igår. Satt i 35 min vid vägarbete i Karlskoga utfart. Har varit så de sista veckorna. Så drygt men rekordet va igår. Träningar gick fint o fasen så duktiga en del blir

Hade lite ”ångest” för jag inte hann med allt hemma men när jag tänker efter ………..gick ut 7 skulle åka 12.25. = 5.5 timme till att släppa ut hästar, mocka 7 boxar, hämta hö, hjälpa Carro lite m sina hästar,klippa Tarco,Jag hade bra ridhjälp. Hingsten så fin ut. Inte konstigt att jag inte hann rida kanske… kunde varit i stallet 6 men då jag visste att jag hade lektioner (ink restid) 12.30-22 så nja……..blir lite samma idag med Uddevalla.och Örebro fredag

Hovis kommer o sätter nya skor på hingst idag, ska prova tömköra Actor. sedan får v se hur mkt tid de blir över så att säga……. Hemma 23 ca.

Men de är bra m jobb. Vissa veckor staplas de på varann och blir lite tid kvar till de vanliga hemma men de går.

SNart jul….snart nyår…snart vår