4 nov

05.43 Fikar. Har en pannkaka i ugnen samt kokat pasta till nåns matlåda.

Idag Karlskoga,behöver åka runt lunch. Innan dess lite stall/hästpyssel.

Igår klippte jag Actor. Han har varit rätt ”off” ett tag. Beror de på mej eller på han?? Jag ska låta han vila idag och prova tömköra. Har aldrig gjort med han. Antingen går de super eller så blir han totalt livrädd. Han ska få en ryttarpaus resten av veckan.

Red Tarco som var rätt bra. -utebanan skönt. Red Junior… hemska namnet på hingsten . Vilken ridkänsla. Aspigg men bra ridkänsla.

Tarco rakas idag

Tävling för några söndag.

Jag lyckades klämma in en köksstäd. Ut me mattor. Birk hjälpte mej att skaka. Efter regnstormandet visste man inte vad som var inne eller ut. Bös överallt.

Mitt onda håller i sig. Har en tid för uppföljning blodtryck ,undrar om man kan flika in där. ? Tror inte de. Orkar inte sitta på akuten igen för de är inte akut-akut…..Orkar inte 2 TVprogram..kan de va en bra definiering? et kan gå bra . Resan till Uddevalla i morron blir en test.