11 okt

06.00 Fikar. Ska strax ut till stallet mocka…släppa u t osv…rida Actor och vara resklar 10.30 mot Eskilstuna.Önskar hinna med en gymning /promenad innan. Får se.

Igår red jag Iogurte och Tarco ,båda riktigt bra!! Tarco på träns igen. SKönt.

Var till stan med Birk o mor. Vi käkade lunch och hade lite småärenden. Birk köpte sej några nya fiskedrag. Jag tittade på nån rid-top..köpte en jag var halvnöjd med. Man ska köpa nåt plagg och när man provar har man inte de som ska va ihop med plagget på sej…..ser aldrig bra ut. Ex vis nu när jag hade ett par halvsäckiga jeans ,en för lång t shirt och skulle där över kolla om toppen va ”snygg”…..INTE

Skrut fick ett nytt halsband m diamanter. Han har faktiskt slitit ut de två han haft. Låter kanske konstigt att Skrutt kan slita ut nåt men de köpte jag nog för 8-9 år sedan……