12-13 okt

05.49 Fikar o funderar…..nog skrev jag igår men glömde kanske o spara eller nåt.

Nåja trevligt i Eskilstuna och kom hem vid 23 tiden.,

Måndagen red jag Actor ,de andra tog de lugnt. Han är ju klippt men tycker han sätter mkt päls,kanske därför jag upplever han trögare? eller är de för jag vill ha mer kvalite på grejerna?? Har gett B vitamin en tid.

Jag rensade på trappen vid huset. ALla döda o nästan döda blommor. Ska prova ställa in en del i cafeterian på övervintring. Pelagoner osv. Vi får se.

Skönt o få rent iallafall. Hage till ny häst på G. Han ska hämtas idag. En 6 åring.

Vet inte tiden så man får vara lite flexibel men bad om 2 timmars förberedelse.senare em skulle jag tro,

Idag ska jag rida fler. Utvecklingssamtal i skolan som jag känner jag glömmer hela tiden. Får ta upp detta med att de skickar frånvaro när barnet kommer 2 minuter för sent. Sedan inget mer……då kan jag ju tro att barnet INTE är i skolan alls?! resten av dagen. Detta hatar jag verkligen.

Vad ska jag göra med den infon??Åka runt o leta efter mitt barn??? Komma till skolan????Meddelandet är i mina ögon felaktigt .

Kanske ska ta upp skolmaten oxå. Vad är viktigast? Att barnet äter? eller att skolan ska uppfostra i matkultur osv???? Salladsbuffe,Thaigrytor,spenatsoppa osv….. Äter inte barnet sallad o grönsaker hemma lär de inte göra de i skolan heller. Då går de till macken eller coop. eller inte äter alls.

Köttbullar m sås o mos-Spagetti m köttfärssås,kyckling m ris,pannkakor-korv o pomfrit(eller nåt) 99% av barnen skulle äta.