10 okt

07.08 Fikar efter en mastodont-disk.

Red två igår. Provade kandaret på Tarco. Funka bättre. Provar idag igen. Har lånat ut 2 kandar men vet inte till vem eller vart.

Actor ganska bra ..lite slapp kanske? Iogurte nya skor,ska ridas idag.

De blåste ju rätt bra på fm och vid 11 försvann strömmen. Trodde de va just blåsten och väntade snar påsättning så att säga men när de börja köra ihop sej med vatten osv så bad jag Lars ringa. Nej inga grannar drabbade osv…Hm ringer el-bolag och en kabel sönderplöjd fick vi reda på under kvällen.

Kl 23 står de ett diesel-elverk utanför . Vi får ha de så länge….

De va ju fredagsmys och vi hade köpt köttfärs till Tacos,Birk elda på i vedspisen och stekte på den. Jag skicka Quorn då jag inte ville stå o rota i frysen då jag inte visste hur länge de skulle vara borta. Blev riktigt onyttigt med bara chips. Så fick de bli.

Under em skulle vi köra hö till lösdrift, Lars körde in, gick ur och in i foderhäcken där de va lite kvar efter kanter. Blev som en skräckfilm m möss. Full i möss…. tog skopan o lyfte häcken och de sprang möss i panik åt alla håll…. fyyyyyyy skakade häcken o de föll fler möss till marken.

Helt stölligt. Men va gör man??? Köper 100.0000 katter???Lägger gift överallt???

Verkar nästan som stallkatter är helt slutkörda. Där är de också i år mkt mer möss. Har inte sett möss på några år men i år ser man.

Idag rida och sedan en tur till stan. Stallet är nog fint efter fodrat o mockat med pannlampa + trött.

I morron dömning