21 sep

06.06 Fikar. Vaknade runt 5 men tog sovmorron ….låg o tränade på att tänka……jag har inte bråttom…..jag har inte fullt upp idag……. hahahahah svårt.

Igår res jag Tarco som kändes rätt fin!! kul. Därefter åkte jag till Solbergs gård i Karlstad för premiärtävla Iogurte. Carro har visserligen startat en (1)gång men inte jag.

Lars följde med då lasthjälp är nödvänding än så länge. Han gick dock in direkt i lastbilen vid ditresan…..så vi blev ngt tidiga. Han va jätteduktig…framridningen lite blyg men gör inget,tittar inte på nåt. Kan bli rädd vid ett möte med häst.

Min tur…tyvärr en Lb1 kort bana ,inte optimalt. Kollade ,har inte ridit kortbana sedan 2015 hahahahahah gillart inte. Men de fanns och va nära.

Han va duktig inne på banan,trots att de skvätte grus på väggen o lät (tror jag reagera mer) så va han mest lite blyg och egentligen mest intresserad av allt annat men han är så snäll så han är rätt lydig ändå. Ganska bra flyt i programmet 69.6% och vinst. Kul. Jättefina priser en väst och en säck mat från Granngården.

Åkte sedan o lämnade av häst för att vända kosan mot Hammarö och mor. Ett tidigarelagt litet ”kalas” för henne då hon fyller år i morron. Goda laxmackor och supergod tårta. Nån timmes spel med syrran o Patrik avslutade.

Nu blickar vi fram mot en full vecka, Dock inte idag som ”allt de andra ” ska göras. Härligt.