31 juli

06.15 Fikar. De va igår Lars fyllde år….blanda ihop alltihopa. Skräll. Men kom på i tid så de va fint dukat och jag o Birk hade spenderat em med matlagning. Handlat.

Gjort pajdegar,bakat sockerkaksbottnar till tårta. Gjort fyllning till pajer. Gjort pajer…gjort tårta. Sallad.

Huvudvärk på em så jag tog en lång promenad. Hittare 10 kantareller som jag nöjt tog med hem. Mötte Lars vid stall när jag skulle kvällsfodra. Han visade mej en hel papperskasse med kantareller han hittat…bara ”sådär” hahahahahha

På dagen hade jag ridit 3 hästar….Yogurte bra… Actor bra.

Kom faktiskt ihåg lite av nattens drömmar….brukar jag aldrig göra längre. Att jag var irriterad jag inte hade kamera med för jag såg en massa fåglar som var speciella. De va i storlek med koltrast….. men lite gråbeiga med rödrutigt bröst. Jätteknepigt.

Idag rida fm…ta stallet,Behöver åka på dömning 11.50 ca hemma vid 19.45 kanske..