17 juli

05.36 Fikar. La mej 20.30 somna inte direkt men huvudvärk gjorde de gött o bara ligga o domna bort.

Kom hem vid 19.30 från Uddevalla..hästar går fint. Hade så mkt jag skulle skriva om men nu blev de lite tomt. Är lite tom överhuvetaget denna vecka känns de som. Energi har gått åt till jobb helt enkelt.

Man har en viss mängd energi baserat på ens liv förståss. Om jag ändå ser till att motioner och äta huvsat bra osv….. Det finns 10 liter energi som ska användas. Under en vecka eller en månad behövssäkert många liter till mina träningar, Träningar kan ju till viss del GE energi med vissa elever osv. Några elever kanske TAR mer energi än andra men så är de . Och har inget med bra eller dålig att göra.

Man ska rida själv ,rider inte mkt just nu ,är de samma som jag där spar? nej därför mina hästar är åtgärdade eller för knöliga vilket då egentligen och suger energi oxå. Ny häst…ja en energikick. Men samtidigt ledsen för ACtor som inte hinner med i år.

Eller är jag aldrig nöjd??? SKulle nog kunna vara nöjd med rätt lite åt rätt håll tror jag men vågskålen pekar åt fel håll lite mkt liteöverallt.

Jobb har aldrig varit ett problem,inte att få jobb och inte heller att utföra för jag gillar jobb. Det är viktigt o tänka på att de inte är ”jobbets fel” att man blir utmattad utan en avsaknad av annat tror jag.

Hinken med energi som är nere vid botten…man vet inte när man får en påfyllning…den spar man på då. Kanske inte så mkt fysiska projekt som mentala.

Man vill stänga o spara sitt inre för de verkar bara sippra ut de som finns kvar.

Vad är energisug? Jag är medveten att jag kanske kan va en själv men det vet jag ju inte…..hahah Männsikor med behov som kräver bekräftelse o liknande. Det gör vi kanske alla ibland ,mer eller mindre.

Relationer,vi lever ju i relationer med många livspartners,barn,syskon,försäldrar eller andra släktingar,grannar? som mer eller mindre oxå är där. Barn med all rätt. Inte pekat ut nån-inte familj inte elev jag bara ger exempel.

Finns mkt att skriva på den….. rent praktiskt är de ”en olycka kommer sällan ensam” det håller på hela tiden.

Kan man träna på att varje dag säga 5?? trevliga kommenater till olika du möter under en dag. Detta gäller kanske mest i förhållanden …. men har provat rent allmänt. Sagt till nån i kassan på affären hon är fin i håret eller nåns tröja är fin. Det blir ganska trevligt faktiskt. .

Denna tavla fick jag av min gode far när jag gifte mej. Ganska mkt vettigt