8 juli

05.40 Fikar. Varit upp en stund. Sedan Skrutt la en liten spya vid 4.30 närmare bestämt.

Idag va de 4 grader varmt ,idag….menar i morse eller nyss. Gäller o hämga med,nu hänger de shorts o vinterjackor om vartannat i hallen. Sandaler o boots.

I går morse skogspromenad igen. 1 timme prick . Hade fler än en färsing på mej dock. Herregud. Bytte väg då jag fick 2 på den förra slingan. Tyvärr kände jag inte ens igen mej då avverkning mm ställt till de. Ett rent helvete…. en 20 minuters passering på ett hygge med Skrutt är ingen höjdare. Träd,pinnar,buskar o kvistar…..hade turen o satt på mej ljusare byxor så jag kunde möta fästingar på deras promenad på låren ,upp mot kroppen så att säga. Fy faan. En satt i ljumsken och va svår o få bort så den blev till viss del kvar. Så nu har jag en kropp i min kropp…eller ett huvud menar jag.

Lite träningar. Red Zachary på nåt annat bett. Portugisiskt. Gick över förväntan. VET att de inte hänger på de men behöver kunna styra iallafall.

Ny fin saluhäst. Fux m långa ben val. 7 år e DreamBoy.

Actor skall skrittas igång. Mkt spännande. Huga. Tänkte promenera först. Häftklamrar borttagna på Tarco. Ser fint ut. Tänder raspade på Neymar. Han såg rätt bra ut…inget större.

Idag Dammängen. Åker 13. Hemma 22.

Relativt lugnt resten av veckan . Kanske. ……

Kommer lördag