30+31 juni

05.21 Fikar. Tror fortfarande varje sekund att de är dags för Samantha. Hon har såna grejer för sig….

Fredag innan avresa till Vara skulle jag rida. Red Zachary och när jag skrittat fram Actor och börja trava…..vobblig-halt-kändes som bak……Satt av,longera och ja mer i höger varv,fick för ej de va vänster bak. Ungefär som förra gången i maj när han körde grejen i hagen. En muskelskada….. men inte vet jag. Veterinär tisdag.

SKit…samma dag som tävlingar släpps,gått som ett spjut hela vintern.

Kom ner till Vara vid 14 och körde på med träningar. Sov över o fortsatte. Var hemme vid 16 men körde bort o hämta Birk som varit hos mormor. Vi handlade o skulle grilla. Grillning så överskattat. Nåt fel gör vi…..behöver troligen lära mej.

Depressionen närmar sig.Detta m Actor….tungt. Jag målar inte faan på väggen men en av de få andningshålen man har just nu..Nej nu låter jag tragisk men ibland ….man kan hoppas på sträckning eftersom jag inte kännt de komma. Gått rätt bra.

Idag stall och åka till Örebro och ha träningar. Sticker vid lunchtid. Ska rida Zachary först och ta stall.

Birk fyller år tisdag. Vi har tävlingar. Hyggligt av mej men vi ska ha vuxenkalas nästa söndag och kill-kalas troligen fredag Tänkte skicka en liten inbjudna till lite vuxna. Behöver inte va så stort bara de blir nåt.Vår släkt är ju inte jättestor direkt.

Birk o Lars på kanarieöarna

Bästa föl-mataren