24 maj

05.22 Fikar. Får kalla denna vecka Fölveckan. De rörde till de. Allt gått bra som jag tackar för. Logistiken och passet menar jag.

För min del..inget gymmande och inte orkat fokusera på plankan. Jag är en sån rutinänniska när de gäller träning. När det tillstöter projekt ,yttre ex vis som att man har ca 23 min från kl 5…..lediga. Som skall användas till lunch och plankan kan jag välja lunch . Jag gör projekt i huvet och får svårt att mentalt fokusera när de blir för trångt .

Känner ibland att de är inte överprio om jag rider 2 hästar ,mockar 10 boxar och bygger en hage o göra plankan i 10-20 min. MEN de är viktigt för mig iallafall. Jag vill göra resten oxå. Biceps,mage ,strecha mm. Nya tag i morron. Idag stall till 7……..Sunne 8-15.15 Lovade Birk o fiska ….

Sedan vill jag inte göra mitt gymmande sent heller. Oxå ett krux.Före 8 helst.

Gymmet Actic som jag gick nån månade har jag inte heller alls hunnit. Resan,träningen 2.5 timmar…… an tycker man kunde ha de som egentid men de är svårt….