22-23 maj

05.45 Fikar. Bråda dagar har de varit.

På torsdag (när jag ändå inte skulle till Uddevalla) drog jag på o fick de så rörigt ,m allt. Toppade med en rolig spelkväll med hela familjen även Hammarö.

Innan de blev bl.a en ettåring kastrerad. När vi kl 21 gick ut i stall för att kolla till den o ta av lindan så kolla vi även Lynx. Inga proppar,inget löst i rumpan. Vaknade 3 och tittade på kameran. Hon stod blixt stilla som alla andra nätter. Tittade igen 5…. jodå ett föl springer omkring. Rusar ut o kollar Fuxsto e Suarez.

Hade nån lektion på fm samt red Actor och Zachary.. Käkade lunch med Emma o Mor +familj. På em fotade jag lite ,efter vi hade fått ut alla i nya hagen. . Lovade sedan Birk att åka o fiska en stund. Inga fisk.

Idag väntar Sunne träningar.Känner mej jädrigt trött efter denna vecka. Eller efter alla veckor kanske hahahah

10 tim gammal