15 maj

05.46 Fikar. Dåligt med gymmande denna vecka. Totalt noll i motivation. Brukar inte vara ett problem. Jag och Birk hade iallafall vår skogspromenad a 1 timme i gr igen. Mån-tor avklarade. Vi ska köra tre pass i veckan. Tror faktiskt han tycker de är lite skönt.

Dagen börja med att solen sken och jag släppte ut höns. När jag efter några timmar passerade så låg ena silkestuppen isönderäten utanför. Usch va hemskt de är. Fattar ju vråken behöver äta den oxå. Absolut. Men de är så när saker blir nära.

De andra hönorna hitta jag flera 100 meter nere vid bäcken Hämtade dom o stängde in dom. Hönsgården behövs!!

Passa på att byta vatten hos dom. Stod en vattenkanna klar och jag hällde ut de gamla. Fyllde med nytt men de gick liksom trögt. Vände upp den o såg att nåt satt i röret. En mus hade ramlat i o drunknat,följde med ut när jag hällde. Inte ut men nästan.

Johan kom på eftermiddag o tränade. Actor tokig igen i början. Vet inte om de är höga mansröster han går igång på? eller vad. Brukar inte göra hästar till människor men var ju så här på Martin sist oxå. Blir bra sedan men i början?!

Idag hämtar Lars ett sto som varit på naturlig betäckning hos en avkomma till Toscamoon. Tänk om jag får en skäck nästa år?! Coolt. Idag inget speciellt. Hästarna. Helgen Martin