20 april

05.46 Fikar. En väldigt packad men trevlig dag i går. Träningen gick fint och idag var Actor ”normal” igen hahahahah men han va bra igår….oxå

Idag lite kluven ,vill väldigt mkt de dagar som är lite lediga ”allt” annat ska göras OCH va ledig. Svårt o hinna med på en dag.

Kom på de va kvartsamtal i skolan 15 så då vet jag var jag är . Vill åka o träna men spekulerar om de är ”värt” tiden…. Det är ju en investering i ens kropp då jag märker jag mår bättre både fysiskt o psykiskt.

Sätta om blommor inne och fixa rabatter ute är oxå projekt att ta itu med. Tycker de är kul dessutom. Veckan i övrigt ser ut som vanligt. Hjälper min systerdotter lördag med en stor flytt. SÖndag fm är de Bo Jenå.

Torsdag Uddevalla och funderar på övernattningen och Vara ….Varas tider gör att jag är klar 19 vilket blir sent……

Man har ju fått en o annan helg lite mer tom i dessa tider…