15 april

05.41 Fikar. Huvudvärk. Ja varför de? Tog blodtryck(för ”skojs skull”) Undertryck för lite högt.(95) De sista gångerna jag tagit vid huvudvärk är de högt MEN är de högt för jag har huvudvärk eller högt så jag får……är nu ingen fara för jag är gammal o får ha de problemet så att säga.

Men de går över. Kaffe,huvudvärkstablett och ev plankan och stalltjänst brukar göra susen.

Igår blev de inte nåt ridet. Tog stall tillsammans m Birk(mockade alla boxar) och tog en tur till gymmet. Skönt!!!! Några ärenden och hem vid lunch. Hästarna hade fått lunch av Birk ute i hagen. Duktig.

Hade lektion,förberedde för idag. Veterinär 17.30 kollade tänder bl.a

Kom in o käkade min goda grönskaksröra. La mej 21.30

Idag ska jag rida fm och åka runt lunch till Karlskoga där jag ska tillbringa min andra del av denna dag.