10-11-12 april

05.38 Fikar. Har fikat de flesta dagar då de varit ”tomt” en haft problem m internetet.

Torsdag var de traditionellt underbar älggryta och träningar i Uddevalla. Hade nån lektion på morron innan avfärd mot Vara. Kom hem från Vara fredag kväll och landade i stallet vid 18.30. Grabbarna mötte upp och vi tog in hästar o kvällsfodra.

Igår va de stalltjänst och avfärd Örebro kl 07.00. Vi hade sedan planerat picnic i skogen när jag kom hem men de börja o regna.Jag handlade och planerade göra en Skagenröra m rökt lax vid sidan om. Rostat bröd . Birk önskade sig mos m kyckling.

Jag grejade lite i stallet och kvällsfodrade sedan. In o laga mat. Vi käkade o satt o spelade spel nån timme. Krångliga regler som vi tröga inte riktigt fattade slutade med en hård match i Fia m knuff.

Rätt irriterad över utröstningen av Mapei i Stjärnornas stjärna. VEM???? röstar på JonHenrik????

Idag är de kl 10.30 avfärd Munkfors för träningar. Innan de hinns de stall,rida 2 och en lektion. Man får planera!!!!Hemma vid 18 ca. Lite samma i morron. Det är jättekul att de varit så mkt träningar,gäller dock att planera.