13 april

05.43 Fikar. Ont i hövve o sovit piss. Men så kan de va. Har en Lax-historia i ugnen. Laxfile,grädde,chiliost,cremefraiche dill o citron. Kan inte bli fel. Den får stå där till ca 06 då jag behöver gå till stall. Idag rida två,utsläpp,lektion och åka 10.45.

Lite matt i huvet efter 6 dagars liknande dagar. Men kroppen stel. Så blir de. Mkt i bilen och även o an står o går under lektioner så blir man stel. Har inte ”hunnit ” gymma så mkt men i morron ska jag ordna detta.

Att ha träningar är kul o inspirerande. Speciellt om man har ekipage man kan följa. Det går inte ”bra” hela tiden…helt omöjligt. Det är så mkt mer än bara ridningen i sig. Jag tror mkt på att man behöver hela tiden matcha teoretisk fakta med den fysiska träningen. ..Kommer mer om detta. ……

Läser/lyssnar på en svinbra bok. Så överraskad. Getts ut i år av debutanter. Bra recensioner. Välskriven och inga såna där skitkommentarer osv…som man stör sej på.

Utspelar sig märkligt nog i Skoghall/Karlstad. MOHLIN/NYSTRÖM ”Det sista livet”

Kolla den!!