2 sep

05.54 Fikar. En intensiv helg med Karlskoga dressyrdömning lörd fm. Så fint arrangerat….välplanerat med trevliga små nytänk eller vad man kan kalla de. Riders Corner på en lokal dressyr……tilltugg…..extra god cafeteria mm. Jättefint på Dammängen. Åker sedan till Örebro och har träningar till 20.00.

Sedan börjar resan till Vallentuna. Går bra först. Ljudbok och tomater…. Passerar Västerås och börjar bli drettrött…….Bestämmer mej för att skita i ”jag blir tjock-kortet” och stanna på rastan jag varit på 10000 ggr,köpa godis…gelehallon mm. Svänger av …FEL. Men orka….Blir så arg så jag blir pigg igen o skiter i hallonen.

Närmar mej Stockholm och kl närmar sig 23…..trött igen. Kommer på E18 och ska ta av mot Vallentuna som jag gjort 10000 ggr. Missar avfarten …sitter o är dum i huvet. Tänker”de är nog inte denna” Nej eller hur??!!. Halvvägs till Arlanda innan jag kan vända. Men orka detta??

Har ett rum beställt på Valletuna SPorthotell som jag nästan alltid bor på när jag ä där. Stod i betalningen att koden skickas via mail. Skulle ha kollat detta innan resan jag vet mendetta har arrangören oftast fixat och nu bokade jag själv…..letar i mailen. Ingen kod till receptionen där min nyckel finns.

Klockan är nu 23.45 och jag får skicka ett SMS till ägarna och be om koden. Jo då…..den kom och jag kunde går in o lägga mej.SÅ gött.

Upp 7 och kokar kaffe(hade vattenkokare med) Fikar och tar min härliga Vallentuna promenad i motionsspåret. 1 timme kuperad . Härligt. Kör lite marklyft i utegymmet efteråt. Duschar och börjar döma 10-15. Hemma 19.30.

Färgar om mitt hår. Helgen som m örkt gråhårig är förbi

Idag hemmadag o rida ikapp.