31 aug

05.17 Fikar …höst… lagom temperatur. gött.

Hahahahh jag är mörkt lila i håret. Eller vad de nu är för färg. Man är dum i huvet på riktigt ..ibland alltså.

Köper ett tonings/färgmedel som en kompis haft i(blev jättefin) SÅ ska jag med göra. Ja eller hur.

Går till frisörn o säger: Snaggat!!!!! Jättetuff för jag ska ju hem o göra de vitt med en kall ton. Ja jag åker hem o tar i en av flaskorna(köpte 3) INGET hände. Hm…….gör om …nästan svarthårig?! hahahahah så fult. Och kort. Ja ja ja man får trösta sig med att de växer ut.

Red lite lätt igår igen. Hästarna ska vila i helgen igen. Åker idag till Karlskoga för dömnig-direkt över till Örebro för träning till 21 typ. Direkt till Vallentuna o sover. Upp ,promenad o morrongympa i Vallentunaskogen och sedan döma resten av dagen. Hemma kvällen.

Gjorde ”världens ”godaste äppelkaka igår. Lite seg o knäckig stod de i receptet. Mmmmmm de va sant. Sedan blev de en Quornfärs/broccoli paj till mej som nu bor i frysen och en köttfärspaj till Lars som bor i kylen .