23 juli

05.39 Fikar. Vet inte längre vilken dag de är. Tycker definitivt de är lördag eller nåt liknande.De är så mkt dret som händer just nu….krångel. Vill nästan desperat glädja mej åt denna lilla minisemester men herregud va de håller på. Jag har inget emot att jobba eller så men om det helt plötsligt tar slut på timmar??? Det fylls liksom hela tiden på med skit.

Lite som om man hade haft ett kontorsjobb  ,8-16 där man jobbade..datorn krånglar man har huvudvärk,skippa lunchen för en superviktig kund kom,äter i bilen hem…låset till dörrn trasigt,löser detta . KOmmer in,halkar på mattan ,drar i armen…öppnar kylen,mjölkpaketet ramlar ur o går sönder…..bl.a bl.a

Nåja Denna dag vet jag inte mkt om.Första planen var rida innan 9,tre lektioner. DÅ är kl 12. Nöjd hade jag planerat att packa husvagn,handla matvaror etc…MEN en unghäst minst behöver hem från betet. Har ett sår. Denna stod vi med i 3 timmar i regnet i förrgår. Hann inte längre. Det jag gissar är att 6 timmar går åt i dag + att vi är en färre=2 st. Vilket betyder att packning osv år vänta.

I morron var jag anmäld att träna..i Sunne. Sedan en tid faktiskt. Tyckte de va kul inför resan. Alla andra tränar ju?! Nu blev de inte så kul längre utan mer ett moment. Synd tycker jag. Eller målar jag faan på väggen???

Ja kanske de men en förestående lastning som kan ta från 2 min till för alltid???