24 juli

05.39 Fikar. Strax plankan.

Nere står de fläskkotletter i ugnen och riset är kokat.Inte mina men Lars o Cilla. Igår utvecklades de till en rätt bra dag. Jag red mina hästar. Gick bra. Hade några lektioner och sedan var vi laddade för att hämta ettåringen. Vi organiserade oss och parkerade över vägen. Det tog 5 min. Fick några rejäla ilskna anfall i bilen men lugnade sej. Hemma i box. Henrik kom vid 22 och spolade rent såret och fixade. Ingen fara men skönt att den är kollad . (den hade blivit sparkad sedan infektion i ett litet sår)

Hemma och ”ledig”. Började packa husvagnen…åkte o handlade. Städade klart hallen och städa badrum. STekte 15 pannkakor som ska med. Fortsatte tvätta kuddar o lite annat. Sedan ur soffan o ut till stallet…

Idag är de stall och sedan Sunneträning m Actor o Zachary. Sedan fortsätta packa. Nej just de …en lektion innan kom jag på i skrivandes stund.

Får ha m extramadrass ifall man får värmeslag…i husvagnen. Kanske behöver lägga sig i lastbil.värme2