22 juli

05.43 Fikar. Vilken dag igår alltså. Känner nu jag nästan förträngt den…..tänker inte ens skriva. Tror jag. De  höll iallafall på o krångla hela dagen och de sista…… Ska upp med två mamma föl nu på morron och tänkte de va bra o åka upp med ett par redan på kvällen då jag behövde vara där 7.30.

Går o hämtar Samantha med ett motvilligt föl. Jo de följe med….ända in i stallet för att sedan vända o promenera tebax mot hagen och en gnäggande valack.försöker locka med mamman men de skiter i varann…..fölet börjar galoppera MOT hagen och spränger sig in . Nöjd. Jag hästar ytterligare ett sto m föl …Njae då följer den kanske med…….INTE. Får trassla in alla mammorna m föl i stallet.

När de är på väg  in i  stallet hör jag valacken komma galopperande.DÅ har den sprängt sej ut efter sto. Vilken jävla röra. Tur de är lättlastade  när vi väl har kommit så långt..

Så nu får man rappa på. Hade dessutom bokat två lektioner direkt på morron…..mitt i stuteribesöket. Hoppas nån annan kan vara taxi.

Gahhh inte de enda som krånglat.

Idag ska jag till Örebro o träna program.