10 april

Klypans-humleodling-sundals-ryr-juli

05.46 Fikar. Sovit bra…..Rätt dag i Rouletten man kör.Ibland huvudvärk ibland inte.

Humleodling. Ja så ser fälten ut nere bredvid hagarna. Omringas av detta o kor alltså. Kor gillar jag men skulle hellre haft hagarna. Nu har vi fått ta ner alla stolp vi fixade till dessa.

Kom hem 20.00 igår,var i Hagfors för träningar. Konstigt..först tyckte jag de va så kallt men efter nån lektion varmt. Har man träningar så kan de hända man går …i timmar. Ingen rask promenad men man rör bena. Det är bra.   Tyvärr  kan de vara gånger då man av nån anledning får ont i korsrygg och tycker de avhjälper att sitta. Detta betyder inte man är lat-kan se så ut utan hittar bra lägen för sin kropp.

Önskar jag hade pengar…skulle köpa en gödselsug o sedan hyra ut. Vilka högar som tornar upp i hagarna. Skulle dock först vilja veta hur bra den funkar…..

Snötäckt ute…….så kan de va. Idag har jag en prel. planerad vilodag. dvs stall och sedan annat. Har bestämt mej för att städa bilen…ser inte mysigt ut m snö. Hade tänkt vårsol…..dret. Mina blommor var ett annat projekt.

Behöver till stan o fixa tvättmedel. Köpte ju en värstingtvättmaskin i vintras. Några dunkar som ska bytas ut.Kan ske annan dag. Eller idag? Snön kanske är borta i em??