11 april

04.55 Fikar. Vaknade 04 huvudvärk. Går inte att sova. Klart de går…..men så fort jag vaknar sätter de igång. Tänkandet,som gör att jag inte kan sova vidare. Ex vis när vi var på semester kunde jag.

Då är de bortkopplat till viss del,funderingarna ,de praktiska,är vattnet fruset i lösdrift,idag måste de köras ut hö,hinner man rida innan lektioner innan man mockat,innan man släppt ut? Vart ska den stå? fattas hagar,när ska man göra hagar? innan allt?Är havren snart slut? startlistor,klasser,dömningar,.staket ner staket upp…. alltså?!

Gårdagen var en relativt ”ledig” dag trots allt. Lite stallfix,red Tarco på kandar. Hur de gick? Ja vet inte. Blev tydligare när inte skänkel funkade iallafall. Och de är bra att veta. För det är väl de man egentligen är sämst på att märka? Man skriker fort att ” den är stenhårdi ena tygeln ” eller nåt i den stilen.

Provar igen. Biter i de sura typ. Till stora staden….köpte tvättmedelsflaskor som sitter i vår fancy tvättmaskin. Handlade mkt på Coop,ÖB kattmat,Apoteket mediciner.

Tog en sololunch på Oliven då jag kände att ännu en mjöllunch var för jobbigt. Det menas: pasta-pannkakor,mackor etc…

Gott men inte så jättebra.

Hem och städade tvättade bilen. Rensade hallen på glas,plast mm och åkte till sopstation eller va de heter. Birk skulle hämtas hos kompis i Hedås.  Hem och tog in hästar o fodrade.

Hade gjort en laxrätt i ugn. Åt lax med sallad till kvällsmat = duktig.

Nytt rekord i plankan 17 min. Yesss!

Nuvarande världsrekordet i att hålla plankan är 8 timmar och 1 minut, och togs av Mao Weidong (Kina) den 14 maj 2016