9 april

05.30 Fikar….vakna 04.00 m huvudvärk. Önskar jag vore trött när jag vakna men då sätter de igång. Verkstan i huvet. Inga sommarhagar,staket,tdb har nåt nytt jag måste sätta mej in i…huset ser ut som ett förråd…….ute ser ut som white trasch….Usch. Lägg för faan till 4 dagar per vecka så man hinner med.

Vill för mycket ,hinner inte.

I Kbt ska man fråga : Om allt var precis som du ville ,hur skulle de se ut då?  Ja hur skulle de se ut? Jag vet ju inte ens de känns de som. Känns? nu är vi där igen. Skit i hur de känns…. hur ÄR de egentligen.

Min eviga omstrukturering . Grannen förresten har nekat fortsatt nyttjande av gräshagar. Han lånar ut de till kor ist.   ANdra grannen bygger Humleprojekt så vi ser inget annat än stolp snart.  Måste man flytta kanske????Trots man bor ganska mitt ute på landet så har man blivit trängd.

Igår red jag Actor och Tarco. Actor har issues när man är på vissa ställen. Allt blir bättre men får för sig saker. Tarco får för sig annat hahahahah nej han är duktig på mkt.

Tappskor på nån,Neymar fin…..

Idag Hagfors för träningar