26 mars

05.23 Fikar. Sovit länge…..La mej 21.30 o somna. Gött. Igår red jag Actor…gick fint . Filma MsvA igen. Bättre. Red Tarco filma MsvB5 gick oxå bra. Alla byten fina!! sedan kan man förbättra mkt men förvånad över byten om jag tänker tillbaka. Han har tagit i så mkt men verkar ha landat nu. Meningen båda ska tävla på torsdag.

Hade lite träning m Carro på Neymar. Så fin han är. Hon ska rida strax igen 06.15…Ganska ambitiöst att rida lektion innan jobbet och bo i Karlstad. Bra inställning.

Våren var här igår iallafall….gött. Var till Hjärtavd på återbesök..En sån bra läkare….tyckte jag redan då jag var inlagd fastän jag inte träffade henne så mkt …pratat i telefon. En sån läkare man känner man får prata färdig. LÄget är bra nu. Hon berättade om medicinen Durbis som jag äter….tydligen en väldigt ”speciell” medicin. Jag berättade att hjärtslagen är bra men de ytterst få gånger jag missat märks de direkt,bara efter nån timmes försening.

Hon berättade återigen om operationen man kan göra..i Linköping. Bränna bort nervtrådar bl.a bl.a bara där slutar jag lyssna tyvärr.Hon tror inte att felelt är endast stress utan det har gått i baklås med felsignaler. Hönan o ägget tänker jag lite. Berättar jag kan inte se mej som hjärtopererad och driva denna gård eller ha mitt liv överhuvetaget. 52:- i sjukpenning per dag som jag ska betala skatt på. No way.

Vi ska höras om 6 månader.

Idag ensam på denna farm och ska rida o ha träningar ikväll. Tror jag glömt vem och när den första är men jag är ju hemma…..