25 mars

06.06  Fikar. Sovit bra. Intensiva träningsdagar i Uddevalla/Vara till ända. Jättekul .Det roligaste är ju när man får fälja ekipage så att säga…. vara med vid små eller stora framgångar. Och vad en framgång är kan man oxå diskutera. Det kan vara mkt olika saker.

Här hemma så red Cilla en Georg nationell. Ganska jämna domare,hästen lite spänd och det har man liksom inte råd med och strax över 60%  Madde debuterade en s kallad Piff o Puff klass med den äran. Faktiskt inga missar i det svåraste och DET är coolt. Mer vanliga två missar ”KLarade puffandet”

Jag har återigen en ganska rörig vecka om jag får säga det själv. Känns som mitt huvud får hållas kallt. Lars mötte jag i fredags när jag åkte typ och mötte igårkväll när jag kom hem. Då åkte han till Stockholm. Ca 7 min tillsammans i helgen. Hm….

Idag läkarbesök på hjärtmottagningen,casting Farmen onsdag(stockholm)    Tävla torsdag,Örebroträningar fredag och tävla/döma Gagnef söndag. Hahahahh blev trött bara jag skrev. Tur att de är vår.

EN lätt ångest för föl som är på G oxå. Detta är ett stressmoment som jag vid trevlig utgång älskar. Får se till att göra iordning BB kittet till stona.