8 dec

05.55 Faan de blev samma igen. För första gången på en vecka drygt känner jag av hjärtat med sina stöllerier. Det har med hjälp av medicinen stabiliserat sig . Det hjälpte ju inte med medicin under en längre tid. Sedan har de ju normaliserats mer o mer….men idag/natt börja de igen. Vaknar vi 4 med huvudvärk….somnar om och vaknar med mer huvudvärk. Så jävla pissig start på dagar.

Kaffe nu…. Martin startar 14 och innan är de stall och rida nån mer. Henrik var här igår och vaccinera samt kolla en del grejer. Trischa bl.a som typ har sagt upp sej. Njae…… hon är för de första nyröntgad men en liten pytteojämnhet ena fram. Inget på nåt böjprov.Provar o vila.Kände igenom hela henne….

Jag provlagade Brownies m pecan. Så mäktigt men så gott. Nötter-choklad-kakao och efter täcker man med en tryffel och lite flingsalt. Serveras m lemoncurdgrädde.  Mums. Ska serveras som efterrätt på Martinmiddagen.

 

…..