18-19-20 aug

05.41 Fikar . Huvudvärk. Ja de är inte migrän det är stresshuvudvärk. Helt övertygad. Jag försöker organisera,fortfarande. Kanske är på gång. De svåra är att detta är familjen ”omlott” Jag träffade ex vis Lars fredag morron/fm  sedan åkte jag o när jag kom hem i går 19.30 hade han redan åkt.

Han kanske inte har stor del i just organiserandet i sig men en viktig del. Mest praktiskt.

Helgen i Falun varit fin. Bott på kanske de bästa hotellet jag vet,Hotell Bergmästaren,Falun. Med det lilla extra hela tiden. Små saker som gör mkt. Fräscht!!

Actor som inte fått en långuppladdning direkt fick efter två MsvC kval prova MsvB. Hahaha och inte MsvB2 utan B4 och B5.

Jätteduktig. Lite kommunikationsmissar då vi inte är synkade ännu. Satte alla byten i helgen (inte serien) men alla andra vilket var ett stort mål o viktigt.

7 på alla ökningar osv…Tyckte han va kort i formen……. Ja kanska de ,har funderat själv när jag dömer att en del hästar ,ofta denna ras HAR en kortare  hals och får faktiskt jobba extra och lite mer emo sin extriör för att komma till domarens tycke.

Nåja jag red på 64.5 B4   och 62.6 i B5 så ett kval. Planen är att kvala och sedan bygga upp styrkan.

Idag rida några andra och se över gården och hemmet. I morron lektioner och egenvård. Var ”tvungen” att beställa hårtid. Är ju råttfärgad och ser ut som jag gjort slingor vilket jag INTE gjort. Måste färgas. Nästan bättre o va helgul?!

Gällande div så löste de sej. Vi kom utanför placering men 3:a

Cilla tog över Trischa denna gång och red hem en seger på 66.8 i MsvC  Carro på Avatar red på 65%

Duktigt. Tackar Emilia för bra underhållsarbete på Trischa. Jag själv har ju inte ridit henne på ett tag.