24 Mars

05.48 Fikar.Satt o drömde o glömde skriva. Hahah. Orka med mej själv….jag satte fart i stallet igår och hann mocka allt utom 2 boxar. Alla ute,höns fixade ,stona fått mat. Byter om a la stålmannen och kör mot Hammarö. Kommer fram 8.30……ingen rörelser på anläggningen. Hm.. Parkerar. KOllar startlistor(som jag fått för mej jag gjort 100 ggr) AHA de startar 10.00.

Ja då sprack dagens plan, att rida en innan jag ska iväg. Nåja fick köra spelet lite mer-de i mobilen -och ladda mej. Dagen avlöpte bra och den lektionen jag trodde va 16 är ju idag ist. Hem o kika lite på Signe m ponny och mamma med Majja. Såg bra ut.

Idag dömning, en träning, träff i stan? träning här hemma 16 sedan är de snart slut på dagen. Äntligen måndag. Som sagt är måndagar mitt nya lördag.

Avbokade eller avsade mej en programträning som var för få för långt bort. Det öppnade upp en tävlingsmöjlighet. Vi får se.

Funderar på om jag behöver ha en terapeut? En som får lön för att lyssna. Jag har slitit ut de jag har runt i kring mej eftersom jag beter mej som en trasig grammofonskiva. Det kan gå så långt att man i ren självbevarelsedrift fattar att råget är måttat(tvärsom)