23 mars

05.55 Fikar. Idag dömning. Spännande.

Jag ska först ta stallet. Bra morrongympa.

Igår blev de burgare till kvällsmys-kvällsmyset är inte så mkt kvällsmys längre i den jättemysiga bemärkelsen. Birk sätter tider på myset då han ska iväg …. nyduschad ,nyrakad och nysprayad så får man va glad för den stunden man får se han. Hahahaha. Han hjälper ju till på bondgård när han är hemma.

Bra gjort o jobba varje helg.

Igår åkte Junior till sin alldeles egna ”mamma”. Tror de blir jättebra.

Mobilen bråkar med mej…har glömt hur gammal den är. Men har inge större lust att köpa nu (eller möjlighet). Laddhålet är ju trasigt sedan gammalt så jag har trådlös laddning. Nu verkar dock batteriet vara på upphällningen. Hörde i natt hur det kämpade med att laddas…. mkt riktigt , den la av i morse. Tom på batteri. Suck.

Fick domarförfrågan från norröver…svårt att planera.

Man vet ju inte gällande egna tävlingar ännu. Säger hela tiden man vill göra en plan men grattis på den.

Sån här får jag INTE varje helgfrukost