19 feb

06.04 Fikar. Så glad. Anki Almlöf min kompis och ”elev” åkte till Falkenberg och red en Int II och blev 2.:A och igår en Grand Prix på 63.9% so, är så superbra .

Etablerad i GrandPrix inte bara provar(som jag kanske ska ) Man blir lite blödig då man minna alla ”de kommer inte gå” från ANki och alla de små babysteps som gjordes. Kommer ihåg när vi småtävlade träningsmässigt….. Nu har jag gjort 4 i varje då kontra den andra med 5 osv…..

Igår red jag fm . Gick fint. Va en skön fm. En sväng till Madde & co i Munkfors där de oxå blivit en fin utveckling. Så kul.

Hem och fodrade hästar o höns. Ett TEAMS möte där jag /eller inge sa så mkt. ALla verka trötta. Eller hade inte så mkt o säga . Bra info.

Idag blir de hemma ,rida och fixa. Kolla över släpande räkningar och lite annat. onsdag träning Strömsholm ,lörd Örebro kurs och söndag programträningar SmRK.

Fina Actor