18 feb

06.06 Fikar. Igår när jag for till Vara…05.30 När börja de bli halt???? Svar strax innan Gullspång. Aldrig varit med om värre äckelhalka. Det var som nån hällt såpa på vägbanan. Jag fatta inte riktigt…tänkte först de va fel på bilen. Körde i 50 och provbromsa, bara gled.

På E20 vid Mariestad kom de möte med släp…släpet fortsatte rakt i den svaga kurva…. Ingen fara för mej men usch för den andra. Inget hände . Körde i 60 på tvåfiligt neröver ..omkörd som faan. Fattar inte att de går. Men de kanske de gör. På hemvägen mkt bättre men såg några avåkningar och en stor kollision innan Mariestad.

Hemma vid 19.30.

Var lite hungrig , jag hade haft med mackor o grejer men när jag börja åka….hemöver kände jag kurret. Hade ett äpple med. Ett äpple kan va gott o saftigt eller torrt och lite frigolit aktigt. Detta va de senare.

Efter ett jävla dividerande bestämde jag mej för att göra de jag inte brukar. Köpa mat i snabbis.

Mariestad-valde BurgerKing. Varför? fler bilar vid Mc.

Fattar kanske varför i efterhand. Kör fram till ngt som ser ut som det man pratar i vid Drivein. Står där en stund. Det står inte ”beställ här” eller nåt. Åker fram…. ser att nästa lucka säger Betala. HM.. backar. En röst säger : Vill du beställa(eller nåt)

Har ni något vegetariskt?

Va????!!!!

Har ni nåt som inte är kött?

Flexiburgare

Jag läser på menyn…..OK

Vad är de i Flexiburgaren?

Va???

Vad är Flexiburgaren gjord av ?

Vegetarisk!!!!

Ja jag hörde de men vad innehåller den?

Vegetarisk!!!!!!!!!!

Jag tar en sån meny.

Åker fram till hämta mat luckan …..Väntar Flera dyrbara hemåkarminuter.

Kommer en kille o pekar mot nästa o säger ÅK DIT

Jag åker dit.

Väntar….

Han kommer o sträcker ut kortläsaren mot bilen.

Jag sträcker ut kort o håller lite o för in kortet.

Han säger Ta den!!!!

Han går in, jag slår in och tar ut kortet. Lägger tillbaka de. Blir nu sittande med armen utanför o håller i kortläsaren…Han ger mej inte en blick.

En tjej kommer förbi ,ser mej o säger OJ DÅ, tar kortläsaren.

Hm

Tjejen räcker ut påsen o önskar mej en trevlig dag. Jag åker o fattar efter några meter att drickan blev aldrig med. Jag fortsätter hemåt. Skitställe.

Idag ska jag fixa stall och rida. Liten tur till Munkfors i em.