14 dec

06.02 Fikar. Feberfri men lite förkyldare liksom. Igår stall morron. Lagade nån kyckling och hade 39 eftetrmiddag.

Då plöjde jag ett gäng inside the ambulance igen och blev bättre mor kvällen. Sovit bra.

Inga stora planer idag. Hästar ska få röra på sej på ett eller annat sätt.

Till helgen eller t,om i morron ska jag o Birk fixa en julgran enl vår tradition.

På söndag träningar i Vara. Hoppas kunna ge mej julklappen rida för EKMunk te veckan.

Mina höns. Nu har de yngsta växt upp såpass så man ser vilka som är tuppar. Jag tycker de är hemskt att de inte funkar . En period kan de funka med ex vis 2-3 vuxna men till slut kan de inte hålla sej liksom De behöver dominera o utmana. Nu har jag ett helt gäng som är ungdomar o än så länge oförargliga för chefen.

Men när de blir lite sugna kommer de försöka sätta på hönorna och då blir han galen. Krig uppstår. Bästa är egentligen o ta bort dem redan nu. Ingen vill köpa. Alla har för många.