13 dec

06.39 Fikar. Kanske inte jättegott men nödvändigt. Samma procedur som igår …dock ngt lägre. Jag är en riktig feber-nörd. Vill veta exakt vad jag har så jag vet vad jag kan göra. Feberfri = jobba. Sedan är väl varje individs norm för vad arbete är olika. Igår mockade jag hälfte men va noga med att inte bli varm. Pyntade trappen med ljus. Vilade hela em …såg på julbak-gillar han som är med Tina…Johan Söderberg. Sköning.

Samt 5-6 Inside the ambulance. Alltid fascinerad av de unga ambulansförarna. Så duktiga. typ 23 år eller så. Vilket ansvar.

På kvällen 38.8 men svett o naken i natt. u feberfri.

Stallet på morron. Inte rida. Tänkte longera lite. flyttat klipptiden jag hade i dag på fm.

Tänkte oxå åka till affärn. Det är väl så upphetsande de blir idag.

Har skrivit til ridsportförbundet gällande godkännande av licens. Verkar vara stopp….är de jag??Det står Väntar på godkännande. Kan inte betala.

Det är verkligen inte bra att bli lite lagom sjuk…man tänker för mkt. Livet-situation….ork…..