2 juli

06.04 Fikar. Tänk om jag vore lika pigg på kvällen som jag är mellan 05.00-09.00…. va konstigt de skulle kännas. Men de skulle ju inte gå. Hahhaa

Igår va de stalltjänst och rida två. Fortsatt fokus på de som är knöligt. En träning. Gjorde två gräshagar provisoriska tillsammans med Birk o flyttade oxå stona.

Städade /rensade lite i hallen den stora. Städade i köket. På em togs hästar in för de börja blåsa. Mkt riktigt några hade redan börjat fara omkring. In igen. Gick ner o fodrade lite senare. Lars kom hem o hade köpt ett nät till taket på hönsgård. Då han är mer snickare än jag så blev de ett mäkta projekt Jag hade nog mer ”löst problemet”. Nu va de bräder o mått hit o dit. Jag sa jag är för sömnig. Jag förbereder de du bad mej om sedan måste jag in o äta o sitta i soffan o kolla Muren.

Känns som de kan bli ett ”kill-projekt ” idag när jag är tillbaka i Brunskog med mor.

Se om jag kan hålla mej från att köpa dessa kläder som finns lite lägre bort från morsan. Hon hade igår köpt en assnygg linne-kavaj. Kläderna är liten uns av hippie men med klass liksom.

Var sugen på en klänning. Men klänning??? När har jag klänning??? Hade klänning på den tiden man hade svart fodral o nätstrumpor. De va då de. Har väl inte haft sedan dess heller,,,,