3 juli

05.28 Fikar. Vaknade av nån fågel. Behöver skaffa mej en fågelläts-app. Spännande. Lika bra o gå upp.

Igår var stallet klart kl 8.30 med lunchhö inlagt. De skulle få gå in till lunch då ingen va hemma och jag VET att min börjar skena i hagen en viss tid. Åkte o mötte upp mor och vi åkte till Brunskog. I hällregn. De blev en inte så bra dag igen…lördagen hade varit Ok när jag inte va med …

Hemma vid 18 tiden.

Jag hade en bra plan för idag men den stöp. Ser på kalendern att tandläkarbesöket som jag flyttat på 3 ggr redan är idag. Mitt i stan till råga på allt. Hinner inte ens avboka en 4 gång utan nu kör jag. Tid/pengar o smärta är tre starkt vägande orsaker till allt flyttande.

Hade tänkt ta lastbilen o köra tillbaka möbler som vi använt o sedan hämta en grej hos mor men då de är omöjligt att parkera lastbilen i någotsånär gångavstånd så får jag flytta allt de. Eller jag kanske kommer på nåt. Vore bra.

Resten av veckan är hemmavid. Det kommer o bli sommarplanering. Allt går i vartannat. Dömningar,Luleådömning,Hurk dressyren och LAG SM. mm Personal här hemma ,går de att åka överhuvetaget??

Vad händer i höst…ettåringar ska hem…hö???

Gällande träningar o dyl är jag så flexibel så det blir jättejobbigt. SKa försöka tänka ut nåt vettigt där oxå.