3 maj

05.40 Fikar. Kroppen känns som jag gått genom en mangel. Orkar nog mer än vad jag orkar. I 10 timmar skrubbade jag galler med svinto,sopade vatten med rätt tung sopkvast och skurade väggar. Anders mådde lite lika då han stått med högtryckstvätten lika länge. Tyvärr strulade starten ngt då vår tvätt troligen orsakade el-fel. Hade ju plan med 2 st. Nu gav vi oss vid 18.30 då hästar ville in o den delen var klar. Nu återstår för mig nedre halvan mot sadelkan´mmaren. Ska snart gå ut o starta upp. Har lite annat idag som att rida 4 hästar o ha nån träning.

Blev så glad igår. Två svalor kom under tiden vi började bli klara o satte sig uppe i taket. Jag vet att många tycker de är äckligt och visst är bajseriet tråkigt men herregud va fint de är när de kvittrar. Hur gulligt är de att de kommer tillbaka till samma ställe??? De har flugit från Afrika och kommer tillbaka. Flera säkert födda här. Jag välkomnar dom. En gammal veterinär sa en gång att blixten slår aldrig ner där svalorna bor och så är de nog…

Spejarna