2 maj

05.54 Fikar. Somnade före 22 igår. Enl plan så åkte jag 5 hemifrån ..till Vara. Hade träningar och stannade till i Kristinehamn för två till på hemvägen. Hemma 17.45 efter ett stopp på Coop för att handla hamburgeringredienser. .

Fodrade och kom in. Birk sa till mej o gå upp… fixade m startlistor och han fixade egna ugnsstrips och våra hamburgare. Så gott. Var ashungrig.

Dagen innan, söndag startade jag Iogurte. Hann fick en ny upplevelse. Urlastad, vet-checkad och lastad igen. De skulle då ifrågasättas-den nya rutinen. Ngt frågande stod han nån timme på lastbilen . Carro kom o hjälpte när jag skulle rida. Perfekt groom.

Iogurte va inte kul. Emotspännig eller vad jag ska kalla de. Får ingen harmoni. Ngt bättre när jag kom in. Alltså när jag tittar närmare har jag 6 och 7 på nästan allt(mest åt 6) fram till GRODAN. Piruetten. Backade av o skulle kasta sej …då blir de omslag o intrasslade ben. Fattade sedan fel 2 ggr för att krydda skiten. 1-2-1 av domare med koefficient. Sedan ”klarade tvåor o ettor samt andra piruetten.

Hade jag fått 6 på den piruetten hade jag fått 63.8. SNöpligt. Jag har ett snitt på piruetter genom åren på 6.8 kanske….. Så kan de va.

Idag är de högtryckstvätt av stal så nu får man sätta fart igen. Väl förberett av snälla folk igår. Nu ska strö ut och hästarna förstås.