10 jan

05.47 Fikar. Börjar vänja mej vid att rida /mocka fram till 13 tiden o sedan städa/greja . Det har inte kommit igång riktigt. Börjar till helgen då jag knöla ihop de på söndag så jag tar Kristinehamn-Karlskoga och Hagfors samma dag. Helgen efter är Örebrokursen som jag var tveksam till om den skulle bli av… men tror de är bortåt 13 per dag o de lär fylla den helgen.

Igår red jag Avvicci som var riktigt bra. Bara basic ridning hela tiden. Lade med fyra travbommar i en övning. Iogurte oxå bra. Festus som fått turbo bytte jag det tredelade till tvådelat syntet som kanske är mesigare men nåt annorlunda. Han är ju lite knölig med det där. Men tror ibland att möta de starka med nåt svagare kan va intressant ist för tvärsom.

Men de är ju så…hästens fördelar är oxå dess nackdelar.

Eller nackdelar? nåt man får jobba med. Jag tänker iallafall i de banorna. Festus rytmisk o ”på”…Behöver ”landa o bli mjuk” Iogurte mjuk men behöver bli ”på” Avvicci mjuk och behöver bli i ramen så att säga.

Fick en akuttid hos fransmänniskan. Hon kunde bara månd em blev de men de gick att lösa. Spricka i plasten i nya mobilen som jag inte ”lärt” mej hålla ordning på. Får erkänns att den föll ur fodralet en dag. Det är ett sämre fodral ä de den gamla hade. Detta tycks vara en trend. Vissa saker gällande typ mobiler blir skörare o sämre. . Bytte skyddsplast på ElGiggen.

Tog en tur på ÖB. Ljus…bakplåtspapper..tvättmedel..FinnCrisp o nåt annat tjafs.

Ont i magen. Svårt med köttätandet . Blev te o macka till kvällen. Birk körde däremot en dubbel. Älg m mos kl 18 och 22 köttfärssås m spagetti.

Tvättat julmattor kök o bytt gardiner. Torka golv.

Fortsätter lite idag.

Se om jag kan filma lite idag.

Våra två första proppar är nu godkända. Trevligt.