9 jan

06.05 Fikat klart. Lyssnade o på en bra video o tappade bort mej. Ny vecka nya omöjligheter.

Igår blev de oxå en ”sån där ” dag. Gick ut i stallet o mockade klart för att åka till Hagfors. Skulle dessutom först assistera Birk som skulle till verkstan med bilen. dvs hämta han där o köra hem igen. Hans EPA in på lagning.

När jag började bli klar i stallet ville Madde jag skulle köra förbi henne ist pga väglaget. Japp de funkar. Några omdirigeringar i tidsschemat. Sedan droppade fler av pga blixthalkan. Förståeligt. HM……

Körde Birk o körde sedan hem med oss. Käkade brunch och bakade sedan 4 limpor. Hade en stek i slowcookern som jag gjorde sås till…..skala potatis o koka till mos. Städade några lådor i köket.Birk hjälpte till o torka skåpluckorna.

Tog in hästar och fortsatte greja inne. Lars åkte till Stockholm och jag o Birk åt och kvällsfodrade.

Idag skola igen. Helt förkrossad pojke som ska åka skolbuss. Hahahah Sånt är livet. Hårda bandage.

Han trösta sej med att de fanns god mat att äta när han kom hem.

Jag ska rida 3 st nu på fm.Tänk om utebanan är ridbar. Kan vara faktiskt.

Ska ju ha kurs nästa helg..i Örebro. Trodde nästan den skulle bli inställd. Vet inte varför de kändes som ett svalt intresse men den blev full. Bra och överraskande.