6 okt

Trischa okt Trischa okt 2

05.40 Vaknade 5…tog några fina bilder på Trischa igår.  STo 9 år e Tailormade Temptation-A-Dur. 1.74

Köptes obesiktigad och oröntgad med uppgift om kissing spines.   Två år sedan. Den reds från jan-april sedan betäckte jag den.  Hon kastade fölet strax innan fölning. Hon sattes igång och vann en LA m Carro på midsommar för ett år sedan.

Jag började rida och startade några B5  ,kvalade till MsvA. Tyckte hon var bromsig och stoig. Visste inte vad som var vad egentligen. Böjde henne…en rätt liten reaktion men fick behandling. nov förra året. Sattes igång och Emilia togs sej an henne i vinter. Började tävla LA-MsvC…..MsvB. under våren

Hon HAR lite humör ska jag säga. Trischa alltså. CIlla hoppade in i vårt Div I lag och red en MsvC och en till på över 70%.

Jag bestämde mej för att röntga henne. Kanske sälja. Hon är dessutom gallig fram..

Röntgade ben-inget hahahahahaha.   Rygg som jag visste,jo det HADE varit KS men det hade gått isär. Där låg som inte ihop längre. Hade gjort ,ja men inte längre. Ngt tätt på ett annat ställe men ej ihop. Coolt. Om det beroro på bra ridning eller bra sadel vet man inte. Kul va de. Så kul att jag red henne 5 ggr och debuterade MsvA1

Med det vill jag säga att den har under Emilias tid varit fin riden så det var inga problem att rida MsvA1 på 70.5%

Vilken debut . Hon får 8 på sina byten vilket är super Hon är SÅ fin o luftig.

Hade födelsedagslunch i stan med mor och Susanna.Vi åt på restaurangskolan,kan rekommenderas varmt. SÅ gott så trevligt och vällagat. Prisvärt!! Känns det är lagat med omsorg och intresse.

Känns alltid som de är för lite o de är ju ett bra tecken?hahaha

Åkte hem red och sålde en häst. Ja den är inte ute på annons ännu. e De Noir. Superfin.

Kollade Idol….favvoprogram ja eller ett av många.Gillar Bragi,skönt klipp i rösten. Ödmjuk. Det var nog därför AMber åkte ut-för mkt.(bl.a)

Gillar Natali och tycker Maxiliian är skön.

Idag ska jag nu bege mej ut för att ta ut hästar. Småbrudarna har sovmorron.  Jag ska åka 7.30 och döma.

Igår tog jag en sväng förbi en klädaffär och köpte några plagg till Birk. Som växer. Han är inte tjock men inte smal utan stadig på nåt vis.

Brallor och tröja. strl 164   nehej du de passa inte. Byter idag till 170. Han är 11.Passerar på dömningsresan.

Kommunikation. Finns för mej varianter. Ibland i en relation av nåt slag kan de va i otakt. Det möts aldrig. En kommunikation ,om den ska fungera ,kräver att saker man säger flätas samman. Annars blir de två monologer. Farligt!!!!