5 okt

05.53 Fikar. Samtidigt som jag är jädrigt less på en massa…helt urlakad så är jag så nöjd med att så fina hästar det är i stallet nu har de nog aldrig varit.

Några till salu…några inte (kanske) hahah svårt. Trischa är ju helt magisk alltså. Såg när Cilla red igår. När hon byter får jag faan gåshud och det får man inte så ofta längre.

Neymar fick ta ett litet steg in i vuxenvärlden och provade nåt byte. Lite segt men det blev rent när de blev. Ska ju bli 6 års är tänkt.

Några spekulanter igår. Man kan och jag ska vid tillfälle skriva en slags avhandling gällande spekulanter. Det är inte lätt alltså.

Sanning eller upplevelse     det är frågan de.  Det ”känns”…..är de verkligen så? Hela tiden.

Idag ska jag till stan fm. Mor ska bjuda på födelsedagslunch. Härligt.

Förberedde lite i lösdriftshagarna inför vintern. Men nu ska de bli varmt nån vecka igen. Den dagen det regnade iskallt kändes de verkligen aktuellt men idag 11 plus på morron.

Framledes är det B tränarkurs och Intermediare domarseminarium……mkt grejer nu. Skulle önska att lägga in nån typ av semester nånstans……

Hagarna…påbörjade. Inte helt enkelt att beställa matrial. Lite beroende på stress och priotiteringar men oxå på ett skitsystem på Granngården.

Först står de fraktfritt. Sedan när jag beställt frakttillägg 1800:-  OK .

Frågar den lokala Granngården om jag kan hämta direkt hos dom ….Ja de kan jag men just nu har de inget sånt jag vill ha i lager. OK

Så om jag beställt i maj så hade ni haft?JA   och då slipper jag frakt ?JA

Så bara för jag beställer nu får jag betala extra? JA

Jag betalar frakten till Granngården Karlstad…. hm…kan till viss del förstå men gillar inte diffus reklam och att det inte kostar samma hela året. Fy