11 jan

06.38 Armhävningar o mage…. nu frukost.

Igår fick jag en uthämtningsavi ,från postnord,att hämta på Coop.

Fatta inte vad de kunde vara men krånglade mej iväg till Coop innan Filipstad och lämna in lappen. Fick ett stort hårt kuvert…..???   öppnade och titta där,reklam för Stockholm Horse show eller nåt liknande . Kommer inte ens ihåg. En bagatell som jag kan reta upp mej på, när man ska ta sin tid och hämta reklam-åt nån annan dessutom.

idag rida,Emilia kommer och vi ska ta så många som möjligt innan lunch. Behöver till stan i ett ärende men vi får se.

Lagade en god lax-grej igår…hade Matvete till. Hitta ett rökt lax paket som snart gick ut. Strimla,hackade röd/gul paprika stekte detta lätt,hällde i cremefraische,koka ihop lite. Lite rivet citronskal och lite klippt gräslök. Helt OK. Men passar nog bättre m pasta eller potatis.  Matvete har en tendens o bli lite ”gröt” känsla.