10 jan

06.40 Gymmat,käkar frukost. Gud så konstigt. Vaknar m sån huvudvärk,mår t.om illa.Överväger sätta om klocka o skippa cyklandet. Går ner o sätter på kaffe,tar en Treo och börjar cykla. Den går över efter en stund. Töligt när man FÅR ont i huvet av att sova. Tror jag ligger o spänner mej som aset….vaknar ju ibland helt sjösvett( vi har +14 i sovrum-nej de är inte för varmt.)

Idag kallt ute-12,ska ta mej i kragen o rida även om jag inte ”vill”. Börjar jag direkt så går de…. man bygger så mycket mentala hinder. Kommer ihåg när jag höll på m Bodybuilding,gick ju en timme varje morron-promenad hastigt. Snöstorm ,regn på tvären osv. Man fick planera och inte tänka. Lägga fram allt man skulle ha på sej,så tiden mellan vakna och stänger dörren är så kort som möjligt. Kaffe givetvis men inget annat. På m kläder ,kaffe o ut. Helt plötsligt när man väl ”vaknade till” var man halvvägs på promenaden. Gött.

I dag Filipstad.

Ikväll börjar ännu ett favvoprogram,Sveriges Mästerkock.  Älskar TV