10 okt

07.00 Gymmat lite lite,sett finalen i Biggest Loser. Lagat en Fiskgratäng,spännande.

Tror Trischa ska vila idag oxå,släppte henne i en trevligare hage m lite gräs igår. Nu är man själv på Farmen tis-tors och helg.   Förutom viss ridhjälp mellan varven. Tungt alltå,inget emot kroppsarbete men tidsmässigt svårt. Hinna rida,ha träningar och sköta daglig stalltjänst. Hm… Jag är i full omorganiseringsfas.

Att sälja hästar går inte ,man skall tydligen obducera hästen innan försäljning för att slippa ha hjärtat i halsgropen. Fasen alltså, Zachary som beter sig som han gör…….lämna tebax??? Rida bättre eller sälja till nån duktigare???

Idag hemma förståss,Carro kommer en sväng o rider. Ska greja lite inne oxå då jag knappt varit inne på en vecka. Domarejs

18.00 Gjort parmesanpanerade kycklingfileer som jag /Birk bankat ut. Själv äter jag fisken.  Red Zachary som va rätt bökig idag. Puh….. Chaos såg fin ut. Resten vilade. Haft ut alla mattor och dammsugit. SKönt. Då blir de fulla dagar framöver. I morron ATG och sedan rida,lektion och Filipstad. Torsdag Sunne och fredag Mantorp. Lyssnar på Keplers -Stalker på CD i bilen. Superbra,älskar min a deckare i bilen.